Recunoscut deja ca fiind unul dintre orașele cu cele mai multe sensuri giratorii din țară, Constanța va deveni și unicul din lume în care va fi construit un sens giratoriu ce va avea forma cifrelor 69.

După bucuria imensă adusă de sensul în forma cifrei „8“ de pe bulevardul Soveja, șoferii constănțeni, care sunt fani declarați ai sensurilor giratorii, se arată foarte entuziasmați de ideea autorităților de a construi ceva unic și atât de benefic traficului rutier.

Eu dacă ies cu mașina în oraș, chiar dacă n-am treabă pe străzile cu sensuri giratorii, dau o fugă până la cel mai apropiat sens, ca să dau o roată în el, cum se zice. Copiilor mei le place foarte mult. Ăla mic mai zice <Ce ne mai învârtim ca proștii!>. Haha! Un simpatic!“, spune cetățeanul Titi Haur. „Numai gândul că am avea un sens giratoriu ce are în el un alt sens giratoriu este un sentiment extraordinar. Abia așteptăm duminicile în care să ne plimbăm prin el în familie“, a mai adăugat bărbatul.

Bineînțeles, există și hateri care văd doar partea negativă a unui asemenea demers. „Păi e de ajuns ca unu’ să nu fie atent și fiecare intră în c***l ăluia din față!“, spune un șofer.

Potrivit reprezentanților Serviciului Poliției Rutiere, rămâne de văzut și de stabilit, în urma discuțiilor și cu cei de la Primărie, care va fi zona ce va beneficia de mirobolantul sens. Ideea îi aparține unui agent de la Rutieră, care spune că i-a venit în timp ce-și urmărea copilul jucându-se cu mașinuțele pe covor.

Georgică al meu e fantastic! Mă uitam la el cum se juca cu mașinuțele și, la un moment dat, l-am văzut că se tot învârtea în cerc cu una și l-am întrebat <Îți place, tati?>. Mi-a spus că da și atunci am știut că nu există șofer căruia să nu-i placă așa ceva. Deși am prezentat o machetă din plastelină, mă bucur că proiectul propus de mine a fost aprobat. Peste o lună, Georgică al meu face 18 ani și abia aștept să-i fac cadou prima mașină adevărată cu care să se dea în sensul construit de mine!“, ne-a mărturisit entuziasmat agentul Speranțiu Mitroi.

Din surse total nesigure și rău-voitoare, am aflat că primarul Decebal Făgădău ar fi propus ca sensul să fie construit chiar în parcul Tăbăcărie, cu tot cu drumurile aferente care să se conecteze la el și să reprezinte o atracție pe durata sezonului estival.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 3.737 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.