Constanța

Elogii la Constanța. „Am promis, ne ținem de cuvânt”. A fost reabilitat WC-ul din piața Tomis III

Prima mare realizare a administrației Chițac: a fost reabilitat WC-ul din Tomis III. Elogii, laude și lozonici din campania electorală pentru a marca evenimentul.

Scris de 
 pe data 
26 mai, 2021

La 7 luni de la instalarea noii administrații la Constanța apar și primele realizări. În termeni elogioși, ieri a fost prezentat pe Facebook reabilitarea… WC-ului din Piața Tomis III. „Am promis, ne ținem de cuvânt”, spunea mândru directorul RAEDPP, Teo Hira, unul dintre vârfurile de lance ale administrației Chițac.

„AM PROMIS,NE ȚINEM DE CUVÂNT ! La sfârșitul săptămânii trecute am soluționat o problemă semnalată frecvent, încă de acum patru ani, de operatorii economici care își desfășoară activitatea între zona Amea II și complexul vechi Tomis III, acolo unde RAEDPP Constanța are în administrare mai multe spații comerciale închiriate.

Agenții comerciali și clienții lor deopotrivă erau nevoiți să suporte zilnic mirosurile respingătoare provenite din apropierea unei guri de canalizare, iar situația a persistat ani de-a rândul, până în aceste zile. Situația mi-a fost dezvăluită în luna februarie, după preluarea mandatului de director general al Regiei, în timpul unei vizite pe teren alături de colegul meu, consilierul local PNL Cristian Omocea.

În vecinătate, și toaleta publică a fost repusă în funcțiune, după ce zilele trecute am finalizat lucrările de renovare. În iulie se împlinesc patru ani de când ea devenea nefuncțională. Datoria Regiei este să își respecte partenerii de contract, pentru a contribui împreună la dezvoltarea municipiului, iar acest lucru nu se poate înfăptui decât prin asigurarea unor servicii de calitate”, a transmis Teo Hira.

Un asemenea important eveniment nu putea rata nici pagina de Facebook a Primăriei:

„Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a finalizat zilele trecute lucrările de renovare a toaletei publice din zona Tomis III, acolo unde are în administrare mai multe spații comerciale închiriate unor agenți economici.

Echipele de muncitori au executat lucrări interioare și exterioare, iar grupul sanitar administrat de Regie a fost redeschis în condiții de igienă. Precizăm faptul că spațiul era nefuncțional din luna iulie 2017, ceea ce a reprezentat un inconvenient atât pentru operatorii economici, cât și pentru clienții complexului.Totodată, Regia a refăcut canalizarea din zona spațiilor comerciale aflate în zona Tomis III, pentru a elimina mirosurile neplăcute degajate frecvent.”

Actualitate