Iată ce declara conducerea City Park Mall în luna noiembrie, 2017, după ce viețile mai multor clienți au fost puse în pericol din cauza unei bucăți desprinse din tavan: „Pentru noi siguranța celor care ne trec pragul este mereu o prioritate (…) Mai departe, vom investiga cu atenție cauza acestui incident și ne vom asigura ca toate măsurile ce se impun să fie luate„. Nimeni nu a fost rănit, însă toți cei prezenți s-au ales cu o sperietură zdravănă. Câteva zile mai tâziu, în același mall, clienţii au fost evacuați din cauza unui incendiu izbucnit într-o zonă de depozitare.

Miercuri, 4 iulie 2018, în magazinul Hermosa din City Park Mall a căzut o bucată imensă din tavan. Viața unei femei, clientă în magazin, a fost pusă în pericol, cum la fel s-ar fi putut întâmpla și cu alte persoane dacă ar fi fost în apropiere. Victima a fost transportată de urgență la spital, speriată și având răni ușoare la un picior.

Dorim să ne exprimăm regretul pentru incidentul produs aseară, în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, provocate de către desprinderea unei bucăți din tavanul fals al magazinului Hermosa, din cadrul City Park Mall. Persoana rănită a fost imediat transportată la Spitalul Județean Constanța și a primit îngrijirile necesare, fiind, în prezent, în afara oricărui pericol“, se arată în comunicatul transmis de departamentul de PR al complexului comercial.

În același comunicat, conducerea mall-ului menționează că responsabilitatea pentru astfel de incidente aparține chiriașilor spațiului comercial. Din informațiile pe care le deținem la acest moment, niciun chiriaș de spațiu comercial nu a contribuit la construirea mall-ului și la implementarea elementelor de siguranță generală pentru clienți.

Potrivit contractelor încheiate cu societățile care închiriază spațiile din cadrul centrului comercial, responsabilitatea privind integritatea acestor spații le revine chiriașilor. Acest aspect nu exclude, însă, preocuparea pe care City Park Mall o acordă securității și siguranței vizitatorilor săi. În acest sens am început un proces separat de verificare riguroasă a tuturor spațiilor din centrul comercial“.

Echipa City Park s-a mobilizat imediat pentru închiderea și securizarea magazinului Hermosa. Mai departe, colaborăm cu autoritățile și reprezentanții magazinului, în vederea identificării cauzelor și stabilirii măsurilor necesare pentru prevenirea unor evenimente similare pe viitor“, mai transmite PR-ul mall-ului.

 

(Visited 937 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.