Biroul Național al USR a decis, miercuri seara, excluderea din partid a Claudiei Postelnicescu și suspendarea din formațiune pentru o perioadă de trei luni a lui Ciprian Lupaș, unul dintre fondatorii USR Sălaj.

Colegii i-au reproșat Claudiei Postelnicescu că are postări critice pe Facebook la adresa lui Dan Barna. Ea deja a reacționat, marți, pe rețeaua de socializare în legătură cu ordinea de zi a ședinței de miercuri a Biroului Național al USR.

Iubesc USR-ul şi valorile care lau fondat. Lupta mea este cu impostorii care l-au confiscat pe grup organizat si doar in scopul propăşirii personale. Nu sunt singura în această luptă. Ea se duce de peste 1 an în multe filiale şi e crâncenă. Oamenii noi s-au dovedit a fi fără însuşiri şi atunci îi vânează pe cei care le au din plin. Barna nu este decât un pion pe tabla de şah a altcuiva. Din acest motiv trebuie să plece”, a scris ea, ieri, pe Facebook.

Ea a mai precizat că nu contează în partid decât ce vrea Dan Barna și „soldații loiali căzuți în adulație” care i-au făcut sesizări.

A doua excludere din USR vine la o săptămână după ce BN a decis să nu mai fie membru al USR Olimpia Ardelean, care activa la filiala din Ilfov.

Ciprian Lupaș a fost suspendat trei luni pentru că ar fi prejudiciat imaginea partidului.

Vișinel Bălan, din filiala Giurgiu, a fost suspendat un an- El a fost unul dintre contracandidaţii lui Dan Barna la alegerile interne din vară, când a acuzat conducerea partdiului de fraudă.

Daniel Giurcă și Cosmin Stoenoiu, de la filiala Cluj, a primit şi ei sancţiuni de suspendare din partid de şase luni, respectiv un an, pentru că fi spart baza de date a partidului şi ar fi şters minutele de la şedinţe.

Ședința a început la 16.30 și a durat nouă ore.

 

(Visited 53 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.