Reamintim că, în prezent, intrarea în parcările City Park Mall este controlată printr-un sistem de bariere, prevăzut cu un aparat ce eliberează bonuri șoferilor. Pe bonuri apar ora la care au intrat și numărul de înmatriculare al autoturismului.

La plecarea din mall, clienții trebuie să treacă pe la alte tonomate, unde scanează tichetul și plătesc taxa de parcare, în funcție de câte ore au petrecut la cumpărături. La ieșire, se scanează din nou tichetul, care este activat prin plata taxei.

Decizia de instalare a unui sistem automatizat de intrare/ieșire, cu bariere și tichete, a fost luată ca urmare a unui număr tot mai mare de posesori de automobile care alegeau să își parcheze mașinile în parcarea City Park Mall, fără a fi vizitatori ai centrului comercial.

Practic, aceste vehicule erau lăsate pe termen lung în spațiile amenajate pentru clienții City Park Mall, iar aceștia din urmă se vedeau nevoiți să caute minute în șir locuri de parcare libere, ceea ce crea frustrare și neplăceri. În plus și operațiunile de mentenanță și curățenie ale centrului erau îngreunate de către aceste automobile, unele dintre ele chiar abandonate de luni de zile.

În acest moment, sistemul este în fază de testare, de aceea vizitatorii City Park Mall trebuie să știe că nu trebuie să achite nicio sumă de bani pentru perioada în care automobilele lor staționează în parcarea mall-ului.

Ne dorim ca experiența validării acestor tichete să fie una cât mai facilă și comodă, dar, în același timp, una corectă pentru toți clienții noștri. De aceea, o dată cu implementarea sistemului de taxare, primele 2 ore de parcare vor fi gratuite, reprezentând, practic, o aliniere la standardele oricăror centre comerciale din Europa.

Le mulțumim pe această cale vizitatorilor noștri pentru înțelegere și îi rugăm să ne sprijine în demersurile pe care le luăm pentru a le asigura o experiență de shopping cât mai plăcută”, a transmis Victor Lefter, PR-ul City Park Mall.

 

(Visited 1.498 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.