O familie de extratereștrii gurmanzi a revenit pe planeta noastră pentru a o recupera pe Lizeta Haralambie, o verișoară pe care o pierduseră în urmă cu mulți ani.

Extratereștrii au captat semnalul de îndată ce Lizeta, avocata lui Radu Mazăre, și-a pus pe cap o pereche de ochelari speciali.

Cum am văzut semnalul, am știut că e ea!“, spune entuziasmat unchiul maroaȘ uC eD etaoT, ștergându-și maioneza de pe bărbie. „În urmă cu mulți ani, am venit pe Terra să explorăm obiceiurile culinare și am pierdut-o în timp ce ne înghesuiam la o coadă la mezeluri.

Ani la rând, camuflați în oameni pofticioși, extratereștrii au tot căutat-o pe Lizeta, însă au cedat, crezând că aceasta a murit înfometată. Mare le-a fost surpriza să vadă nu doar că a supraviețuit, dar că s-a și descurcat de minune.

Suntem tare mândri! Se vede că a băgat în ea cam tot ce a prins pe aici pe la voi. Abia așteptăm să o luăm acasă și să ne împărtășească din experiențele ei!“, a declarat și mătușa urtaP efeC eD croP.

Cu toate acestea, Lizeta nu prea se dă dusă. Spune că s-a obișnuit aici, că îi merge mult prea bine, că are prea mulți proști în jurul ei de care e păcat să nu profite în continuare și că, nu în ultimul rând, mâncarea e orgasmică.

Conversația între Lizeta și ai ei a decurs în limbajul natal, alcătuit dintr-o combinație de onomatopee, râgâieli și flatulații.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 534 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.