Potrivit proiectului de hotărâre, se aprobă desemnarea unui număr de 3 administratori provizorii în consiliul de administrare al Regiei Autonome pentru Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, pentru un termen de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la 6 luni.

Pentru cele trei posturi, primarul Decebal Făgădău îi propune pentru numire pe Florin Gheorghe, Sorin Lucian-Ionescu și Cristian Solomon.

De asemenea, potrivit proiectului, se aprobă indemnizația acordată membrilor CA al RAEDPP Constanța, în cuantum de 2.500 lei/lună, precum și modelul de contract de mandat.

Sorin-Lucian Ionescu este fost jurnalist, fost director general al Neptun TV și membru activ al PSD Constanța. De asemenea, acesta mai face parte din Consiliul de Administrație al ACN Administrația Canalelor Navigabile și este angajat în cadrul RAJA Constanța. Totodată, el a fost cercetat pentru abuz în serviciu în formă continuată, faptă săvârșită în caliate de membru în Consiliul de Administrație RAEDPP, pentru înstrăinarea a 31 de imobile din patrimoniul UAT Constanța.

 

(Visited 877 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.