Constanța

Făgădău nu a fugit doar cu Facebook-ul Primăriei. A încărcat într-un microbuz stâlpișori, borduri de marmură și… echipa de comunicare

Sursa foto: Ordinea.ro

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
30 octombrie, 2020

Panică ieri seară. În timp ce Chițac se înfășura în banderola tricoloră și jura credință orașului, Făgădău, la lăsarea întunericului, o zbugea prin parcarea Primăriei trăgând anevoios după el ditamai pagina de Facebook a Primăriei Constanța.

Cu 88k de likeuri și urmăritori, pagina se lăsa cu greu urnită, însă nu imposibil.

Pe principiul eu te-am făcut, eu te omor, Făgădău nu a plecat din Primărie doar cu Pagina de Facebook a Primăriei.

Făgădău a fost surprins în timp ce încărca într-un microbuz întreaga echipă de comunicare a Primăriei Constanța, cunoscută pentru odele și omagiile aduse iubitului conducător. Mașina a lăsat în urma ei o mare dâră de apă, probabil lacrimile „comunicatorilor” lui Făgădău, pe care Chițac îi va trimite la plimbare. Cu toate că 28 dintre ei se jură că pot lustrui și pantofii noului stăpân.

Alte trei tiruri au fost încărcate cu autorizațiile de construire și documentațiile de urbanism semnate de Făgădău în ultima săptămână.

Atașat fiind de stâlpișori, Făgădău nu s-a lăsat până nu a smuls din beton un exemplar de toată frumusețea pe care jură să și-l pună în vitrină. „Stâlpișorii au fost cea mai mare realizare a mea ca primar”, a mărturisit Făgădău.

În același timp, CET a anunțat că a drumul la căldură, arderea documentelor de licitații și contracte din Primărie din în aceste zile fiind suficiente pentru a asigura agentul termic până în februarie.

Dumitru Babu, la ieșirea din Primărie, a vrut să-și păstreze stilul și a împins o bătrânică, l-a scuipat pe gardian și și-a băgat ceva în jurnaliști și mamelor celor de la #rezist! I-a tăiat roțile de la mașină lui Chițac și i-a scris pe portieră cu un cui: „Costața pe veci ân enimile noștri!”

În celălalt birou de viceprimar, o echipă de 20 de muncitori de la o firmă de mutări și transport obiecte valoroase încarcă de 3 zile, în cutii anti-șoc, numeroasele sacouri ale viceprimarului Răsăuțeanu.

Actualitate