Este binecunoscut faptul că primarul Decebal Făgădău și-a creat o adevărată echipă de comunicare la nivelul Primăriei Constanța, majoritatea foști jurnaliști și oameni de presă.

Cu un asemenea arsenal, edilul își propunea să domine spațiul public cu mesaje și subiecte alese pe sprânceană, clădind cărămidă cu cărămidă imaginea sa de mare gospodar șef.

Doar că în loc de comunicare publică, piariștii Primăriei au ajuns cu sapa în spate, muncind să desțelenească Facebookul de mesaje negative la adresa lui Făgădău.

Tot mai mulți constănțeni sunt revoltați că toate comentariile critice pe care le postează pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța (conform CEDO, platofma on-line de socializare Facebook este considerat spațiu public) sunt șterse aproape instantaneu.

Indiferent de subiect, indiferent de cât de politicos sau argumentat ar fi comentariul, dacă acesta nu este unul pozitiv la adresa primarului sau a Primăriei este șters imediat. Foarte „scrufuloși”, oamenii primarului periază zilnic, de mai multe ori, Facebook-ul pentru ca nu cumva vreun mesaj rătăcit să întunece fruntea senină a edilului șef.

Au fost situații în care la o singură postare au fost șterse sute de comentarii, iar la o simplă vizită pe pagina de Facebook a Primăriei veți sesiza „brazdele” făcute de pălmașii edilului șef în comentariile tuturor postărilor. Postări cu 400-500 de aprecieri, majoritatea negative, și un singur comentariu: „Felicitări domnule primar!”.

Dacă nu ne credeți pe cuvânt, faceți un test!

 

(Visited 761 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.