Liviu Dragnea, 56 de ani, are o relație cu tânără de 26 de ani, Irina Tănase, cei doi fiind împreună pe când aceasta avea doar 21 de ani. Gurile rele spun că pentru frumoasa domnișoară, Dragnea și-ar fi părăsit soția, pe Bombonica, după 28 de ani de mariaj. Din această postură, de bărbat în pragul pensiei care și-a părăsit soția pentru o puștoaică, Liviu Dragnea pozează acum în apărător al familiei tradiționale și cere referendum pentru a schimba Constituția astfel încât persoanele de același sex să nu mai poată forma o familie, dar nici o mamă singură cu copil/copii. Potrivit definiției agreate de Dragnea, familia poate fi formată doar prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie. Păcat că nu precizează și vârsta acestora…

„Eu cred că în prima săptămână a lunii septembrie trebuie să fie votul în Senat pentru inițiativă și referendumul poate fi organizat la sfârșitul lunii, pe 30 septembrie, sau în prima duminică din octombrie”, a spus liderul PSD. Cu toate că legea prevede ca referendumul de revizuire să fie organizat în ultima duminică a perioadei de 30 de zile de la aprobarea inițiativei , Dragnea a susținut că „nu e obligatoriu să fie duminică, nu e obligatoriu să fie o zi”.

„Sper să se finalizeze discuțiile cu cei implicați în subiect, pentru ca la începutul lui septembrie să construim și să se clarifice multe lucruri în parteneriatul civil. Susțin în continuare că trebuie să avem o astfel de lege. Nu am fost și nu voi fi niciodată intolerant. Trebuie să clarificăm noțiunea de familie, dar și parteneriatul civil pentru că orice român trebuie să aibă posibilitate să trăiască cum vrea, fără să deranjeze pe altcineva”, a spus el.

Potrivit proiectului PSD,  familia va avea la bază căsătoria dintre un bărbat și o femeie, nerecunoscând mariajele între persoane de același sex. Mai mult decât atât, o mamă singură cu un copil nu mai poate forma o familie deoarece condiția esențială pentru formarea familiei va fi încheierea unei căsătorii.

(Visited 385 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.