Umor

Fenomen meteo extrem la Constanța. Stratul de coji de semințe depășește 50 cm în parcul de la CET. Salvamont intervine pentru salvarea a 3 mămici

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
15 noiembrie, 2023

Un fenomen meteo extrem s-a abătut asupra mai multor zone din Constanța, acolo unde stratul de coji de semințe depășește 50 de centimetri.

Din primele informații, cele mai afectate zone sunt în parcuri lângă locurile de joacă sau în spatele blocurilor unde mămicile își supraveghează copiii.

În Parcul de la CET se înregistrează cea mai gravă situație, unde stratul de coji de semințe a izolat practic 3 mămici de copiii lor. Se pare că femeile sparg de două zile neîntrerupt semințele de floarea soarelui și au fost surprinse de o alunecare de coji.

Salvamont Brașov a trimis mai mulți salvatori pentru a recupera femeila care nici nu mai puteau striga de ajutor din cauza buzelor foarte iritate de sarea de pe semințe. „Erau deshidratate, dar încă mai spărgeau semințe. Misiunea a fost periculoasă fiindcă oricând se putea produse o avalanșă”, ne-a declarat șeful Salvamont, Mălin Scuipeanu.

Actualitate