Dezvaluiri.ro arată că în procesul-verbal de evaluare a propunerilor tehnice, încheiat de comisia de evaluare a Primăriei Constanța în data de 4 iulie 2019, rezultatul licitației a fost decis de participarea artistei Andra la festivalul.

Cu alte cuvinte, cine promitea că o aduce pe Andra, era cel care câștiga licitația. Ceea ce s-a și întâmplat, însă, cu toate acestea, Andra nu a participat la festival, iar o firmă dintr-un sat din Argeș a dat lovitura la Constanța.

Conform documentului intrat în posesia Dezvăluiri.ro, „comisia de evaluare a constatat, în urma analizării și verificării ofertei tehnice depuse de operatorul economic SC Forward Music Agency SRL, lipsa prezenței artistului Andra în perioada solicitată, drept pentru care comisia declară oferta ca neconformă, respectiv ofertant respins”.

Același lucru îl constată comisia Primăriei și în cazul SC Making Music and Management: lipsa Andrei. Așadar, un nou ofertant este respins.

Firma care a depus oferta cu prețul cel mai mic, Alpha Sound Production a fost respinsă deoarece comisia a găsit mai multe nereguli în oferta tehnică, printre ele fiind și lipsa Andrei, lucru confirmat chiar de soțul acesteia, Cătălin Măruță, care, printr-un mail, răspunde Primăriei că „artistul (Andra n.red.) nu este disponibil pentru a participa în perioada 28 iulie – 18 august 2019 din partea societății Alpha Sound Production”, nespecificând dacă Andra poate fi prezentă în aceeași perioadă din partea altei firme sau pur și simplu Andra nu poate veni la festival în acel interval de timp.

În ceea ce privește firma câștigătoare, SC Best Sing Events, din Rucăr, comisia de evaluare nu a mai considerat oportună verificarea prezenței Andrei la festivalul din Constanța direct de la reprezentantul acesteia, Cătălin Măruță, așa cum a făcut-o în cazul celorlalte firme.

Cei din Primărie s-au mulțumit cu un răspuns primit din partea unui terț, o firmă cu care câștigătoarea încheiase un acord de colaborare în data 14 iunie 2019: SC Media Group Services International SRL, administrată de Florin Ciobică, omul care conduce mai multe posturi naționale de radio, printre care Kiss FM și Rock FM. Acesta scrie primăriei Constanța, în data de 1 iulie 2019, că: „toți artiștii din anexa la Acordul de colaborare cu Best Sing Events, incluzând artistul Andra, vor fi prezenți într-un dintre zilele de desfășurare a evenimentului”.

În procesul-verbal încheiat în ziua deschiderii ofertelor, comisia nu notează existența vreunui acord de colaborare între Best Sing Events și Media Group Services, prin care ofertantul să anunțe că are un partener care se va ocupa de „asigurarea prestației artiștilor”.

Citește articolul complet pe Dezvaluiri.ro

 

(Visited 370 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.