„Eu așa sper și așa vreau, dar nu cred că ele (n.r. – festivalurile) pot să aibă loc de la 1 iunie, putem să vorbim de o fază ulterioară.

Când vorbim de aceste evenimente mari, ar trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august.”, a declarat Florin Cîțu la Constanța.

Printre altele, primul ministru a mai spus că administratorii de restaurante și hoteluri care vor să aibă toate locurile ocupate, îi pot primi pe clienți după ce verifică dacă aceștia s-au vaccinat împotriva Covid-19.

De asemenea, Cîțu a mai anunțat că, împreună cu Institutul de Sănătate Publică, se va găsi cea mai simplă soluție tehnică de verificare.

„Vom avea soluții de la INSP. S-ar putea să existe aplicații, deocamdată astăzi știm foarte bine că se poate verifica dacă o persoană este vaccinată în aplicația pe care o avem cu un simplu CNP, deci se poate verifica foarte ușor. Ne gândim să facem lucrurile mult mai simplu, avem timp până la 1 iunie să găsim soluții.”, a spus Cîțu.

(Visited 213 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.