Felix Stroe este președintele PSD Constanța din 2015, când a ocupat locul lăsat vacant de Radu Mazăre. Stroe este fost director general al Regiei Autonome Județene de Apă (RAJA) Constanța și a fost unul dintre cei mai vocali susținători ai fostului președinte PSD, Liviu Dragnea.

În 2010, a fost audiat la DNA în dosarul de corupție al fostului senator PSD Cătălin Voicu. Stroe, director al RAJA Constanța, a refuzat să dea detalii despre calitatea în care a fost audiat.

În martie 2015, Agenția Națională de Integritate l-a declarat pe Stroe în incompatibilitate, deoarece a deţinut simultan funcţia de consilier local şi funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţier şi director general al SC RAJA SA.

În anul 1972, Felix Stroe a fost recrutat pentru supravegherea colegilor, atât în timpul programului școlar cât și în timpul liber. În adeverinţa 1944/ 06.06.2013, oficialii Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) au stabilit că Stroe Felix este titularul dosarului fond reţea R 368047. „Domnia sa, fiind elev în cadrul Liceului B.P. Haşdeu Buzău, a fost recrutat în anul 1972 pentru supravegherea colegilor atât în timpul programului şcolar cât şi în timpul liber. În dosar, nu există angajament semnat de domnia sa. I se atribuie numele conspirativ DAN. A fost abandonat de reţea a data de 06.03.1973.” – sursa Adevarul.

În prezent, din Comisia parlamentară pentru controlul activității SIE fac parte: senatorul USR PLUS Nicu Fălcoi – preşedinte, senatorul PSD Felix Stroe – vicepreşedinte, deputatul PSD Mihai Weber, senatorul PNL Liviu Dumitru Voiculescu, deputatul PNL Antonel Tănase – secretar, deputatul AUR Nicolae Roman şi senatorul UDMR Turos Lorand.

Votul a fost secret cu buletine. După vot, membrii celor două comisii au depus jurământul pentru păstrarea secretului asupra documentelor şi datelor şi că nu au făcut parte din structurile fostei securităţi şi nici din cadrele serviciilor de informaţii.

(Visited 432 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.