Orice şofer, care a circulat cu maşina în aceste zile pe străzile oraşului Constanţa, a putut observa haosul rutier din intersecţii, mai ales în cele principale sau cu trafic intens la orele de vârf.

Mulţi dintre conducătorii auto nu cunosc sau ignoră semnele de circulaţie montate pe fiecare bulevard, transformând intersecţiile în zone periculoase pentru toţi ceilalţi participanţi la trafic.

Dovadă stau numărul mare de tamponări ce se produc aproape zilnic sau resturile de faruri sau stopuri sparte pe care le poţi vedea în unele zone.

Cel mai recent accident s-a produs în cursul zilei de vineri, 10 aprilie, la intersecţia bulevardului Tomis cu bulevardul Ferdinand.

Sursa foto: Facebook / Diana Orezeanu

Un şofer care nu respectase indicatorul Oprire s-a răsturnat, după ce a lovit o altă maşină care circula regulamentar.

La locul accidentului a ajuns şi o ambulanţă SMURD, însă, din fericire, niciunul dintre şoferi nu a fost grav rănit.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa informa că măsura a fost aplicată având în vedere valorile de trafic rutier scăzute, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3.

Accident produs la intersecţia bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu, chiar în prima zi a trecerii semafoarelor pe galben intermitent.

Pe măsură ce accidentele se înmulţesc, constănţenii devin tot mai revoltaţi în mediul online şi cer Primăriei Constanţa ca semafoarele să fie repuse în funcţiune, deoarece, se pare, şoferii nu cunosc semnele şi regulile de circulaţie.

„Nu înteleg de ce administratia locala a luat aceasta decizie idioata. Oare era nevoie la Spital si de victime rezultate din accidente rutiere? Sau poate au crezut ca toata lumea sta acasa? Ei bine,nu, mai munceste lumea ca sa sustina cu bani si administratia publica locala“, se arată într-un mesaj postat pe Facebook.

„Pe idioți, nu îi încurcă semafoarele, ci legislația rutieră! Indiferent daca acestea sunt sau nu in functiune, idioți sunt destui si „lovesc” tot timpul…“

„Prostii cu permis trebuie sa ramana fara permis, simplu! Sunt cei ce nu au ce cauta la volan si nu, nu au propritate rablele lor diesel in leasing cum este in mintea lor seaca. Nasol moment!“, au mai transmis constănţenii în comentarii.

 

(Visited 6.496 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.