În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării oraşului, Asociaţia Pangeea dedică anual oamenilor de valoare ai Constanţei Gala “10 Oameni de Valoare pentru Constanta” – eveniment de anvergură în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Motto-ul evenimentului:

“Un oraș rămâne o simplă așezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiți printre străini, apreciați de constănțeni”.

Cu prilejul Centenarului, organizatorii vor pune în scenă o ediție specială:  100 de ani de la Marea Unirie – 100 de personalități, 100 de trofee.

 

Începând cu data de 1 octombrie şi până în ziua de 20 a lunii decembrie 2018 este programată perioada de propuneri, urmată de etapa de evaluare a propunerilor: 21 – 30 decembrie 2018.

Pentru a face o nominalizare, pașii care trebuie urmaţi sunt simpli. Se va accesa formularul aflat pe prima pagina a site-ului Campaniei (www.oamenidevaloare.ro), cu obligativitatea de a completa toate câmpurile pentru a înregistra propunerea dumneavoastră. La final, click pe butonul “Trimite”. Parcurgând aceşti paşi, nominalizarea a ajuns la noi, urmând să o supunem unei analize în scopul validării.

Odată încheiată procedura de propuneri și evaluare, pe data de 24 ianuarie 2019 va avea loc Gala 100 Oameni de Valoare – Centenarul Marii Uniri.

„100 de ani România – Centenarul Marii Uniri este promovarea personalităților ce au marcat şi jalonat istoria locală, dar şi a celor care îşi înrădăcinează notorietatea în prezentul social, economic, cultural etc spre o mai puternică influenţă şi călăuzire în modelarea conştiinţei şi a idealurilor prezente”, a declarat dr. Mohamed Zaher, preşedintele Asociaţia Pangeea.

 

(Visited 299 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.