Constanța

Gala „10 Oameni de Valoare pentru Constanța”, dedicată Centenarului Marii Uniri. 100 de trofee pentru 100 de mari constănțeni

Gala „10 Oameni de Valoare pentru Constanța” revine cu un eveniment unic, dedicat Centenarului Marii Uniri, menit să reunească și să premieze cele mai distinse personalități care au marcat istoria recentă a acestor meleaguri constănțene.

Scris de 
 pe data 
5 octombrie, 2018

În semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltării oraşului, Asociaţia Pangeea dedică anual oamenilor de valoare ai Constanţei Gala “10 Oameni de Valoare pentru Constanta” – eveniment de anvergură în cadrul căruia sunt recunoscute personalități care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească.

Motto-ul evenimentului:

“Un oraș rămâne o simplă așezare dacă nu există oameni care să marcheze locul prin valoare. Adevăratele valori nu au nevoie de reclamă, dar merită să fie premiate cu o distincție. Oameni hotărâți care și-au construit cariere de excepție în diverse domenii, care au înregistrat performanțe, care ne-au depășit așteptările. Oameni care fac cinste orașului în care trăim și care ne-au asigurat notorietatea pe meleaguri îndepărtate. Renumiți printre străini, apreciați de constănțeni”.

Cu prilejul Centenarului, organizatorii vor pune în scenă o ediție specială:  100 de ani de la Marea Unirie – 100 de personalități, 100 de trofee.

Admitere Ovidius Constanta 2023

 

Începând cu data de 1 octombrie şi până în ziua de 20 a lunii decembrie 2018 este programată perioada de propuneri, urmată de etapa de evaluare a propunerilor: 21 – 30 decembrie 2018.

Pentru a face o nominalizare, pașii care trebuie urmaţi sunt simpli. Se va accesa formularul aflat pe prima pagina a site-ului Campaniei (www.oamenidevaloare.ro), cu obligativitatea de a completa toate câmpurile pentru a înregistra propunerea dumneavoastră. La final, click pe butonul “Trimite”. Parcurgând aceşti paşi, nominalizarea a ajuns la noi, urmând să o supunem unei analize în scopul validării.

Odată încheiată procedura de propuneri și evaluare, pe data de 24 ianuarie 2019 va avea loc Gala 100 Oameni de Valoare – Centenarul Marii Uniri.

„100 de ani România – Centenarul Marii Uniri este promovarea personalităților ce au marcat şi jalonat istoria locală, dar şi a celor care îşi înrădăcinează notorietatea în prezentul social, economic, cultural etc spre o mai puternică influenţă şi călăuzire în modelarea conştiinţei şi a idealurilor prezente”, a declarat dr. Mohamed Zaher, preşedintele Asociaţia Pangeea.

 

Actualitate