Constanța Politică

Horia Constantinescu va candida din partea PSD pentru Primăria Constanța

Scris de 
 pe data 
27 martie, 2024

După săptămâni de ezitări, sondaje și speculații, PSD și-a prezentat astăzi candidatul la Primăria Constanța: Horia Constantinescu. Actualmente președinte al ANPC, Horia Constantinescu este personajul cheie care a condus la înfrângerea lui Decebal Făgădău (PSD) în alegerile din 2020, fiind răsplătit de noul primar liberal Vergil Chițac cu un post de director în Primăria Constanța.

Cum de s-a ajuns acum ca groparul PSD Constanța în urmă cu 4 ani să fie acum soluția salvatoare este o teză de doctorat politic pentru cei care nu cunosc încă influența și puterea familiei Năstase în politica națională.

Horia Constantinescu a fost însă soluția convenabilă pentru toată lumea. Felix Stroe a scăpat de Făgădău, Făgădău a scăpat de Răsăuțeanu, iar Ciolacu va scăpa de toți după alegeri dacă PSD nu recâștigă Primăria Constanța.

Fericit ar trebui să fie și Vergil Chițac, cel care i-a dat o pâine să mănânce lui Horia Constantinescu timp de aproape 2 ani, făcându-l mâna lui dreaptă în Primărie. Așa că se așteaptă la menajamente, atacuri blânde și chiar prietenști, o armonie care leagă atât de frumos destinele orașului încă 4 ani de același primar Chițac.

Actualitate