Politică

Huțucă: Țuțuianu are mentalitate de jupân. Crede că toată lumea respiră doar pentru că așa vrea PSD

După ce trei ani de zile a fost invizibil în fruntea județului, Horia Țuțuianu s-a trezit brusc că se apropie alegerile și că trebuie să pară și el că face treabă.

Scris de 
 pe data 
8 octombrie, 2019

Și ca să îi iasă, a început să se laude că unii primari PNL i-au spus mulțumesc în cei trei ani de domnie. De acum încolo aveți grijă cui spuneți „mulțumesc” ca să nu vă pună ca Țuțuianu pe Facebook ca să îi pupați picioarele.

Această atitudine a fost sancționată de liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă. Acesta îi reproșează lui Țuțuianu că în disperare de cauză a început să se laude cu munca primarilor PNL, având o atitudine de jupân, și că uită pentru ce ocupă scaunul de președinte al Consiliului Județean.

„Mentalitatea de jupân continuă să existe la vârful Consiliului Județean Constanța, moștenită de la fostul președinte Nicușor Constantinescu. Această gândire și abordare de genul „voi respirați că așa vrea partidul” nu face, domnule Țuțuianu, decât să vă descalifice atât ca politician, cât și ca om de administrație!

Faceți un titlu de mândrie în grad de excelență atunci când, în rarele momente, alegeți să vă face treaba pentru care sunteți plătit din bani publici. Faceți din fișa postului o diplomă de glorie, dar mai ales, uitați de ce ocupați acel scaun! Căci de cele mai multe ori v-ați transformat funcția și bugetul județului în instrument de presiune politică, finanțând acolo unde vă convine pentru avantaje electorale.

Vorbiți domnule Țuțuianu de fonduri europene, lăsând să răzbată ideea că primarii PNL au accesat cele mai multe proiecte doar pentru că i-a lăsat PSD. Vă înșelați! Oamenii aceștia au trebuit să lupte, în primul rând cu piedicile puse de Guvernul PSD, cu birocrația bolnăvicioasă din instituțiile statului, cu faptul că au fost lăsați de Dragnea, Dăncilă și Teodorovici fără niciun leu în buget pentru a-și putea cofinanța proiectele. Administrațiile liberale performează pentru că au învățat să se lupte pentru cetățeni, să facă proiecte și nu să stea cu mâna întinsă la ușa Guvernului.

Ne aruncați în ochi faimosul PNDL, uitând că de fapt ați rupt localități întregi de civilizație doar pentru simplul motiv că nu vă simpatizează politic. Ați trasat cu pixul roșu până unde are voie să ajungă asfaltul, cine are dreptul să tragă apa la toaletă și cine să meargă în fundul curții.

Domnule Țuțuianu, nu există cetățeni de mai multe ranguri, ci doar oameni care s-au săturat de PSD și vor să trăiască în normalitate!”, a declarat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Actualitate