Săptămâna trecută, primarul Vergil Chițac închidea b-dul Tomis promițând că va deveni o arteră pietonală plină de cafenele, muzică și voie bună. În realitate, a fost închis degeaba fiindcă nimeni nu a fost interesat de marea invenție a amiralului. Nicio cafenea, nicio cafea, doar câțiva copii obligați să joace baschet sub un panou adus de organizatori.

Și fiindcă nu i-a ieșit cu cafeaua, acum Primăria o dă cu dansul.

„Bulevardul Tomis prinde viață și în acest weekend! Dansul, muzica instrumentală și competițiile de minibaschet vor anima centrul Constanței. „Constanța Coffee Break” vine cu surprize pentru iubitorii de mișcare și cei care vor să-și petreacă timpul în aer liber. În acest sfârșit de săptămână, constănțenii și turiștii care aleg ca destinație de vacanță litoralul pot participa la o mulțime de activități antrenante. Zona carosabilă situată între bulevardul Ferdinand și strada Traian devine un loc special”, spune Primăria într-un comunicat.

Iată și programul anunțat de municipalitate:

Sâmbătă dimineața, de la ora 10:00, demonstrație de street dance pentru copii, alături de instructorii Bianca Mîrșu și Roxana Căbău de la Total Dance Center. Lecțiile sunt deschise și gratuite pentru toți participanții. .

Sâmbătă seara, începând cu ora 19:00, dansatorii ansamblului Total Dance Center și Corina Tiron vor oferi o lecție deschisă de dansuri tradiționale. De la ora 20:00, vor asista la o reprezentație de street dance susținută  de școala de dans All In One Dance.

Seara de duminică va fi deschisă la ora 19:00 de Ansamblul Can Renkler al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România. În continuare, formația de muzică Melodyʼ 20 din Constanța va susține un recital de muzică instrumentală.

Sâmbătă și duminică, începând cu ora 18:00, vor avea loc meciuri de minibaschet. De la ora 19:00, terenul va fi liber pentru cei care doresc să joace baschet.

„Proiectul „Constanţa Coffee Break” urmărește să pună în valoare spațiile comunitare. Prin acest proiect se încurajează mișcarea în aer liber și practicarea diverselor sporturi. De asemenea, proiectul oferă o șansă pentru revitalizarea economiei locale, prin redeschiderea și extinderea locațiilor existente pe acest tronson. Începând de sâmbătă de la ora 08:00 și până duminică la ora 23:00 veți putea savura o cafea chiar pe bulevardul Tomis”, se arată în comunicatul Primăriei Constanța.

(Visited 8.562 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.