Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie insistă ca bisericile să fie deschise în noaptea de Înviere, însă, pentru a le arăta autorităţilor că este totuşi conştient de pericol, şi-a comandat o mască specială.

Masca, sculptată în aur masiv, este lucrată de doi meşteri fărurari celebri pe plan internaţional: Dulci Egabana şi Gi Giarmani.

Pentru domnu’ Teodosie am zis să fie ceva mai special, fin, frumos, să placă la tuată lumea… Adică masca lu’ Tătancamon ăla să fie miciună pă lângă asta, mă-nţelegi“, ne-a declarat meşterul Gi Giarmani.

Datorită preţului plătit pentru mască, ÎPS Teodosie consideră că aceasta are puteri speciale, mai ales că unul dintre meşteri i-a spus că “la banii ăştia, e forţă, moşule!”.

Nu am reuşit să aflăm oficial preţul măştii, însă părintele Euglen Tănăsescu, purtătorul de vorbe al arhiepiscopului, ne-a spus că neam din neamul neamului din neamul neamului de neam nostru nu şi-ar permite aşa ceva.

Doamne ajută!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 609 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.