Umor

În zona ICIL din Constanța s-a deschis cel mai mare planetariu din Europa: o groapă unde șoferii își rup planetarele

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
8 august, 2023

Zi mare pentru orașul Constanța. Primarul Vergil Chițac a tăiat în urmă cu puțin timp panglica de inaugurare al celui mare planetariu din Europa.

Noul Planetariul se află situat chiar în intersecția de la ICIL și este considerat groapa unde șoferii și-au rupt cele mai multe planetare la mașini de pe raza întregii Europe.

„Este o bucurie să inaugurăm acest obiectiv deosebit de important, atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști. Cu 795 de planetare rupte aici doar în ultima săptămână, putem spune că suntem cel mai mare Planetariu din Europa. Mă bucur să fim atât de mulți azi, șoferi, turiști, constănțeni și să aud atâtea claxoane și încurajări de bine. Și eu vă iubesc la fel de mult”, s-a adresat Chițac sutelor de șoferi prezenți la inaugurare.

La eveniment a participat și președintele statului insular Marshprimare, țara care se luptă cu municipiul Constanța pentru suprameția găurilor și șanțurilor din drumuri.

Excelența sa Mor Țimatii a adresat și el câteva cuvinte: „Este o onoare pentru statul Marshprimare să fie într-o galerie atât de nobilă alături cu orașul Constanța. Am convenit cu domnu Chițac să devină ambsador în țara noastră după ce cu siguranță va pierde alegerile la anu”.

Actualitate