Constanța

Încercare de Cartea Recordurilor la Constanţa. Semnul Păcii, format din mii de oameni pe plaja Modern

De Ziua Internaţională a Păcii, pe 21 septembrie, fiecare constănţean este aşteptat pe plaja Modern pentru a participa la o încercare oficială de intrare în celebra Guinness Book of Records (Cartea Recordurilor).

Scris de 
 pe data 
18 septembrie, 2019

La Constanţa se va încerca stabilirea unui nou record mondial: formarea celui mai mare semn al Păcii uman. Evenimentul este iniţiat şi organizat de ONG-ul JCI Constanţa în colaborare cu Comunitatea Elenă Elpis Constanţa şi sprijinul Primăriei Constanţa.

Totul se va întâmpla sâmbătă, 21 septembrie 2019, de la ora 15.00 pe plaja Modern.

Ziua este în special aleasă, pentru că în această dată se sărbătorește “Ziua Internațională a Păcii”, iar noi vom marca acest eveniment cu un “Semn al Păcii“ uman, demn de admirația întregii lumi.

Un alt motiv, și poate principalul pentru care am ales această zi, este că JCI este creatorul campaniei internaționale “Peace is Possible“, prin care tineri de pretutindeni sunt îndrumați spre găsirea a noi modalități de menținere a unui climat armonios în comunitățile din care fac parte.

De aceea avem nevoie de tine, și de toți cei care vor să ne fie alături în ziua în care vom trece Constanța pe filele “Guinness Book of Records“., au transmis reprezentanţii JCI Constanţa.

În prezent, recordul oficial actual, înregistrat în Guinness Book of Records este de 1.000 de persoane, însă organizatorii şi-au propus depăşirea acestui număr cu cât mai mult cu putință.

Una dintre cerințe, pentru omologarea în Guinness Book, este ca toți participanții să poarte alb în partea de sus a corpului, inclusiv pe cap (tricou, bluză, hanorac, șapcă, bandană, pălărie).

Dacă vrei să faci parte dintr-un moment istoric la Constanţa, verifică evenimentul organizat pe Facebook şi anunţă-i că participi.

Pentru mai multe detalii despre organizare: 0730599923 (Cristian Munteanu).

 

Actualitate