Actualitate Constanța

„Incompetent“. Răspunsurile costănțenilor rugați să-l descrie într-un singur cuvânt pe Vergil Chițac

Pe o cunoscută pagină de Facebook din Constanţa, utilizatorii au fost rugaţi să găsească un singur cuvânt prin care să îl descrie pe primarul oraşului Constanţa, Vergil Chiţac.

Scris de 
 pe data 
8 decembrie, 2021

Găsiți un cuvânt care îl caracterizează pe actualul primar al Constanței! Un singur cuvânt“, este textul postării publicată pe pagina Constanţa MEA.

scroll mai jos pentru a vedea postarea originală

Nemulţumirile constănţenilor faţă de modul în care arată Constanţa şi de deciziile luate de actualul primar PNL, Vergil Chiţac, sunt exprimate pe tot mai multe canale de comunicare, reţeaua Facebook fiind de departe cea mai accesibilă platformă prin care oamenii vor să se facă auziţi.

Astfel, reacţiile constănţenilor nu au întârziat să apară. Primarul Chiţac a fost descris de constănţeni ca fiind „jalnic“, „dezamăgire“, „ineficient“, „inutil“, „rigid“, „mincinos“ sau „incompetent“.

Unii dintre cei care au răspuns, nu s-au limitat la a exprima doar un singur cuvânt. Au apărut şi constănţeni care şi-au exprimat părerile pe larg.

Faliment! Orașul Constanța se scufundă în mare ca o vapor grav avariat“.

„Așa primar incompetent…. Nu știu cum se privește în oglindă. Este jalnic ce se întâmplă în oraș, dar principalii vinovați cred că suntem noi cetățenii, că îndurăm, rabdăm și comentăm, dar nu facem nimic…“

„Strânse semnături, referendum și acasă cu el. Cred că este cel mai urît oraș din țară. Poate cei care l-au votat se trezesc acum la realitate“.

Au fost şi constănţeni care au tratat cu umor subiectul şi au ales să folosească cuvinte precum „excavator“ sau „Demolatorul“, ce fac trimitere la starea deplorabilă a străzilor şi a traficului rutier din Constanţa.

Amintim că în luna mai a acestui an, Constanța de Azi a realizat un sondaj de opinie pentru a afla nivelul de încredere pe care constănțenii îl au față de actualul primar al orașului, după șapte luni de mandat. Rezultatele sondajului ne-au arătat că cei mai mulți respondenți au considerat că actualul primar este mai rău decât fostul edil, Decebal Făgădău, iar un procent covârșitor de respondenți (81 %) a declarat că nu are deloc încredere în Chițac.

Actualitate