Inconștiență maximă la volan. Doi șoferi au fost filmați ieri seară în timp ce făceau liniuțe pe b-dul Aurel Vlaicu din Constanța. Aceștia și-au mânat bolizii cu viteză excesivă, punând în pericol viața celorlalți participanți la trafic. Potrivit Poliției Rutiere, la un momentdat, cele două mașini au rulat chiar și cu viteze de 15-20 km/h.

„Miercuri, 27 ianuarie, lucrătorii Poliției Rutiere au depistat în trafic pe b-dul Aurel Vlaicu din Constanța, doi conducători auto care rulau cu mare viteză. Aparatul radar i-a înregistrat cu o viteză de 15, respectiv 20 km/h pe un sector de drum în care viteza medie pe întreg anul trecut a fost de 3 km/h”, se arată în comunicatul Poliției.

Cei doi șoferi inconștienști se numesc Mitruș și Marinică și au fost duși la audieri. Polițiștii au vrut să afle cum au putut atinge aceste viteze amețitoare pentru Constanța anului 2022.

„E greu de crezut, știm cu toții cum arată traficul rutier în Constanța. Dar inconștiența lor este incredibilă. Păi ce reacție poate avea un șofer la 20 km/h? Dacă îi sărea un beat de la RAJA în față”, mărturisește polițistul erou care i-a prins pe cei doi șoferi.

(Visited 2.427 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.