Constanța

Intersecția de la City Park Mall, reconfigurată. Semafoarele și trecerile de pietoni vor fi mutate

Directorul Confort Urban anunță că, începând cu săptămâna viitoare, se vor efectua lucrări ample în zona mall-ului de lângă parcul Tăbăcărie, ce vizează mutarea a două treceri de pietoni situate în apropierea centrului comercial.

Scris de 
 pe data 
13 aprilie, 2018

Lucrările de reabilitare a zonei sunt realizate la inițiativa conducerii City Park Mall și sunt aproape de a fi finalizate, însă pentru această mai este nevoie de alte câteva modificări.

Anunțul a fost făcut de directorul general al Confort Urban, Constantin Florian Andrei, joi, 12 aprilie, în ședința de comisie a Consiliului Local Constanța.

Prin urmare, săptămâna viitoare, în ziua de luni, 16 aprilie, sau marți 17 aprilie, vor începe lucrările de amplasare a trecerilor de pietoni de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și de pe Soveja. Potrivit Confort Urban, marcajele pietonale vor fi mutate cu 20 de metri mai în spate, iar semafoarele vor fi schimbate în totalitate.

Totodată, cei de la Confort Urban au mai anunțat că există discuții și pentru reabilitarea scărilor ce asigură accesul către plaja Modern.

Directorul Confort Urban a precizat că partea de faleză nu se află în administrarea Confort Urban şi de aceea nu se pot accesa fonduri pentru reabilitarea acestora, transmite radioconstanta.ro

 

Actualitate