Lucrările de reabilitare a zonei sunt realizate la inițiativa conducerii City Park Mall și sunt aproape de a fi finalizate, însă pentru această mai este nevoie de alte câteva modificări.

Anunțul a fost făcut de directorul general al Confort Urban, Constantin Florian Andrei, joi, 12 aprilie, în ședința de comisie a Consiliului Local Constanța.

Prin urmare, săptămâna viitoare, în ziua de luni, 16 aprilie, sau marți 17 aprilie, vor începe lucrările de amplasare a trecerilor de pietoni de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și de pe Soveja. Potrivit Confort Urban, marcajele pietonale vor fi mutate cu 20 de metri mai în spate, iar semafoarele vor fi schimbate în totalitate.

Totodată, cei de la Confort Urban au mai anunțat că există discuții și pentru reabilitarea scărilor ce asigură accesul către plaja Modern.

Directorul Confort Urban a precizat că partea de faleză nu se află în administrarea Confort Urban şi de aceea nu se pot accesa fonduri pentru reabilitarea acestora, transmite radioconstanta.ro

 

(Visited 2.410 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.