Actualitate Constanța

Intervenții RAJA în urma unor avarii. Întreruperi de apă pe mai multe străzi din Constanța

Echipele RAJA Constanța intervin astăzi, 6 februarie, pentru a remedia două avarii survenite pe conductele de alimentare cu apă din municipiu.

Scris de 
 pe data 
6 februarie, 2023

Prima avarie RAJA a fost semnalată pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de la intersecția str. Dionisie cel Mic cu Izvor. În vederea executării lucrărilor, furnizarea apei potabile va fi sistată în intervalul orar 12.00 – 15.00. Sunt afectați de lipsa apei consumatorii aflați în perimetrul delimitat de str. Biruinței – B. St. Delavrancea – Izvor – Bogdan Vasile – Baba Novac – Biruinței, cu străzile adiacente, precum și cei arondați punctelor termice din zonă.

A doua avarie a fost înregistrată pe pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu (Bl. B7). Furnizarea apei potabile va fi sistată în intervalul orar 11.00 – 14.00, afectând consumatorii din perimetrul delimitat de străzile bd. Aurel Vlaicu – Liliacului – Câmpului – Caraiman – bd. Aurel Vlaicu, precum și punctele termice 188 și 195.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Actualitate