Spitalul Militar din Constanța este în centrul atenției după ce două cazuri de pacienți afectați de operațiile făcute de directorul medical, în același timp șef secție chirurgie, colonelul Gheorghe Ștefan, au scandalizat opinia publică.

După cazul șocant al femeii în care Gheorghe Ștefan a uitat două foarfece, o altă pacientă a câștigat în primă instanță un proces intentat directorului medical și șefului de chirurgie a Spitalulul Militar de Urgență Constanța. Femeia fusese operată de apendicită acută și, abia la un an de la intervenție, în abdomentul ei au fost găsite „adunături de fire de sutură”, scrie Libertatea.ro

Pe 5 noiembrie 2018, judecătorii au decis că spitalul și chirurgul Gheorghe Ștefan sunt de vină. Sentința e în primă instanță, iar pacienta ar urma să primească 7.000 de lei, ea cerând mult mai mult.

Gheorghe Ștefan, directorul medical al spitalului și chirurg în acest caz, spune că pacienta l-a dat în judecată „pentru că are intenții de îmbogățire” și că „are o stare materială precară”. Articolul complet și declarații, CITITI AICI.

De asemenea, cazul cu foarfecele a stârnit o serie de reacții din partea cititorilor, iar pe pagina de Facebook Constanta de Azi câteva persoane au lăsat comentarii în care au adus acuzații grave medicului Gheorghe Ștefan.

Și pe mine era să mă omoare. M-am operat laparoscopic de fiere și mi-a uitat un vas de sânge deschis la ficat în urma căruia am făcut hemoragie internă. Ulterior m-a operat doctorul Ghiță și mulțumesc lui Dumnezeu acum sunt bine“, a scris o cititoare.

Acest om a făcut o operație de perineu unei femei și nici după 6 luni nu și-a revenit. Urmează să se opereze din nou… A făcut alte complicații. Nu vă duceți la pomul lăudat“, scrie într-un alt comentariu.

 

(Visited 2.781 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.