O nuntă din Constanța, ce părea obișnuită în primele ore ale searii, s-a terminat la spital pentru Mirel Hapifit (32 de ani), care era unul dintre invitați. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța, fiind leșinat de epuizare după ce a rămas blocat într-o horă din care nu a mai putut să iasă.

La un moment dat, ne-am încins cu toții la o bătută moldovenească și lui Mirel îi plac bătutele astea. S-a uitat la mine, mi-a zis <Hai!>, ne-am ridicat de pe scaun și ne-am încins în horă cu toată lumea. El și dansează foarte bine și voia s-arate cum știe el pașii, iar ăia de la formație, când au văzut că e de horă, au ținut-o tot așa“, povestește soția lui Mirel.

Fiind o nuntă mare, de peste 400 de persoane, alți invitați își amintesc că hora era atât de aglomerată încât, la un moment dat, s-au format două cercuri, apoi trei și că devenise din ce în ce mai dificil să ieși odată ce erai intrat.

Păi el era acolo în prima horă. Au fost oameni care cu greu au reușit să se retragă la timp. Vă spun, toată lumea era udă fleașcă. Problema e că în al doilea și al treilea cerc erau mai multe mătuși corpolente și, fiind înghesuială, vă dați seama că era foarte greu să scapi. Plus că mai e și chestia asta că nu prea vrei să te faci de c***, că poți să joci cât mai mult ca a doua zi să zică lumea <tu ai văzut cât a dansat cutărică?>“, spune unul dintre nuntași.

Martorii spun că Ofițereasca i-a spus capac lui Mirel, care pur și simplu s-a prăbușit pe ringul de dans, în aplauzele tuturor, deoarece credeau că e un moment special care se poartă mai nou pe la nunți. „Dom’le, dacă o mai ținea 5-6 minute era erou, pentru că după hora aia au băgat Brașoveanca și atunci putea să se retragă lejer“, completează nașul mirilor.

Gurile rele spun că leșinul lui Mirel a fost doar o modalitate prin care el și soția sa au vrut să plece mai devreme, fără să plătească darul.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 19.871 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.