Umor

IPS Teodosie anunță că de Înviere va aduce Lumină de la Dubai, nu de la Ierusalim ca toți săracii

sursa: adevarul.ro

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
15 aprilie, 2023

Spirit inovativ chiar și în cele sfinte, IPS Teodosie continuă să uimească și să modernizeze calea Bisericii pe care o conduce.

Sătul să stea în rând cu toți preoții creștin-ortodocși din întreaga lume, care în noaptea de Înviere aduc Lumină sfântă de la Ierusalim, Teodosie a făcut anunțul revoluționar: diseară el va aduce Lumină de la Dubai, și nu de la Mormântul Sfânt, așa cum fac toți săracii.

Admitere Ovidius Constanta 2023

„Am o surpriză pentru enoriașii mei. Diseară, la Înviere, să vină îmbrăcați doar în haine scumpe de firmă pentru că vom sărbători Paștele pe barosăneală. Voi aduce Lumina chiar de la Dubai și nu de la Ierusalim cum fac toți săracii. Am acolo pe cineva, mi-a făcut un preț bun, dar e Lumină de calitate. Și asta nu e tot. La 12 noaptea, clopotele vor fi trase de celebrul DJ Armin van Buurer”, a anunțat Teodosie.

IPS a anunta că Lumina va afi adusă chiar de el cu un avion privat. „Dacă voi întârzia mai mult de 5-6 ore cu Lumina, să nu vă panicați. Facem Învierea săptămâna viitoare. La cât de idioată și coruptă e societatea în ziua de azi, bat pariu că Iisus nu prea se grăbește să dea ochii cu noi”, a mai adăugat înaltul prelat.

Actualitate