Polițiștii din trafic susțin însă, potrivit surselor Digi24, că, prins cu viteză, senatorul le-ar fi spus că are coronavirus, iar când au verificat la DSP, polițiștii au descoperit că nu făcuse testul niciodată.

Inițial, când a fost sunat de Digi24 pentru un punct de vedere, senatorul a negat că ar fi fost oprit de poliție. Ulterior, parlamentarul a explicat, în direct la Digi24, că atunci când a fost sunat a fost trezit din somn și a fost întrebat dacă a fost prins „astăzi” (miercuri – n.r.) de poliție.

Nu am mințit nici atunci și nu mint nici acum. Pe 14 m-a oprit poliția pentru depășirea vitezei, mergeam cu 81 la oră la 200 de metri de intrarea în localitatea Olteni.

M-am oprit, a venit agentul de poliție la mine, am dat jos geamul. Știind că cu o zi înainte un coleg senator a fost declarat pozitiv, l-am avertizat pe domnul agent că s-ar putea să fiu pozitiv și mă duc să fac test.

I-am spus textual că mă duc la București să fac test de coronavirus. I-am dat actele, a venit cu procesul-verbal, am semnat procesul-verbal fără mențiuni și am plecat.

Am avut o discuție cu dânsul cu privire la iresponsabilitatea colegului meu, al nostru, din Senat, am plătit amenda și din punctul meu de vedere, această poveste este închisă. Nu l-am mințit, i-am spus că s-ar putea să fiu pozitiv și mă duc la București să fac test”, a spus Tanczos Barna la Digi24.

 

(Visited 183 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.