În miez de noapte, cum altfel pentru pesediști, președintele PSD Constanța, Felix Stroe, și-a încolonat tinerii din partid și i-a trimis în fața sediului PNL Constanța, pentru a-și face poze cu cartonașe în brațe, având numele docentei Veorica scris pe ele.

Cu sigla și sediul PNL pe fundal, pesediștii au format din cartonașe mesaje pentru susținerea candidatei lor la alegerile de duminică. Imaginea, care s-a dorit a fi una de impact pentru electorat, emană doar multă milă și revoltă. Oare de ce nu a venit bătrânul Stroe să se fotografieze el pentru almanahul electoral al Vioricăi? A trimis niște copii pentru a se umple de ridicol, după care a actualizat coperta paginii de Facebook a PSD Constanța cu aceste imagini. Oare ce lecție le predau strategii pesediști acestor tineri?

Ca reacție la această acțiune a pesediștilor, PNL Constanța a postat următorul mesaj: „PSD Constanța a predat în această seară o lecție de minciună, manipulare și impostură propriilor tineri din partid. Este trist! Constănțeni, veniți duminică la VOT pentru a da o șansă tinerei generații! #Votează!”

 

(Visited 439 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.