Actualitate

Jocurile de la cazino care plătesc cel mai bine

Plățile jocurilor de cazino pot fi mai sau foarte mari indiferent de jocul la care participi. Ceea ce este foarte important este să alegi jocurile unde șansele de obținere al unor astfel de plăți sunt mai mari decât la altele.

Scris de 
 pe data 
29 octombrie, 2021

Dorim să nu fii supus niciunui risc în momentul în care consulți oferta de servicii de gambling a operatorilor de jocuri de noroc. Din acest motiv am hotărât că trebuie să îți vorbim despre care sunt cele mai populare jocuri din cazino unde plățile chiar pot fi extrem de mari.

Baccarat

Am mai vorbit de foarte multe ori despre cum sa faci bani și despre regulile acestor jocuri și despre cât de asemănătoare pot fi, dar în același timp și cât de multe diferențe poți găsi între ele. Baccarat este un joc de cazino foarte asemănător celui de Blackjack. Evident, există câteva reguli care le plasează în categorii diferite de jocuri de cazino. În jocul de Baccarat, cel care joacă are dreptul să se folosească de trei pariuri diferite. Poți paria pe mâna câștigătoare a bankerului, pe mâna ta sau pe un rezultat de egalitate.

Jucătorii profesioniști cunosc foarte bine jocul, iar din spusele lor, cel mai bun pariu pe care îl poți face este să pariezi pe banker. Acest pariu oferă cazinoului cea mai mică șansă de câștig, de 1.06%. Și acest procent trebuie interpretat foarte corect deoarece acest 1.06% nu este șansa reală pentru fiecare mână de joc.

Este marginea casei calculată pe un interval de timp mai lung. Pentru a oferi un contraexemplu foarte bun, pariul de Tie are o margine a casei de 14.36%.

Baccarat este un joc destul de riscant. Dacă nu ești pregătit din punct de vedere psihic pentru pierderi, nu ar trebui să te joci acest joc. Diferența dintre el și sloturi, strict din punct de vedere al câștigurilor este că 2 din 1000 de sloturi pot plăti mai bine decât jocul de Baccarat. 

Pick`em Poker

Pickem Poker este unul dintre sutele de variante de Poker Video. Ceea ce îl face special este modul în care este jucat și strategiile pe care le poți folosi la acest joc. Într-o rundă de Pickem Poker, jucătorul trebuie să își construiască singur mâna câștigătoare alegând din câteva opțiuni pe care jocul i se oferă. Fiecare rundă începe cu doar 2 cărți oferite fiecărui jucător. Apoi, acesta trebuie să aleagă progresiv ce cărți să adauge mâinii sale pentru a crea cele mai convenabile combinații.

Teoretic, acest joc de Video Poker este atât de bine construit încât poate ajunge să îți genereze câștiguri care pornesc dintr-o șansă cumulată ce poate ajunge chiar și la 99.99%. Cele mai bune versiuni de Pickem Poker care pot fi găsite online sunt cele de la Playtech pe care am fost plăcut surprinși să aflăm că pot plăti chiar și 98.95% pe termen lung. Înafară de acestea, majoritatea jocurilor de Video Pickem Poker din mediul online au o șansă de câștig de aproximativ 97%.

Blackjack

Vechiul și îndrăgitul joc de Blackjack va fi mereu unul dintre jocurile din topul celor mai mari câștiguri realizate vreodată într-o sesiune de Blackjack. Unii jucători chiar reușesc să câștige zeci de mii de dolari într-o singură mână de Blackjack. În cazinourile online cu dealeri live unde mizele pot fi chiar și de 5000 de dolari, jucătorii se pot așeza la mese unde pot ocupa chiar și 6 locuri la o singură masă. Câștigul potențial al unei astfel de mâini este incredibil. Blackjack poate ajunge la o șansă calculată de 99.72% pe termen lung și este unul dintre jocurile unde cazinoul nu te influențează sub nicio formă. Nu există niciun algoritm matematic care să guverneze rezultatul rundelor, iar dacă folosești strategiile corecte, chiar vei putea să îți crești exponențial șansele de câștig.

Cu toate că rundele de Blackjack pot fi foarte rapide atunci când la masă se află un dealer cu experiență, posibilitățile de concluzionare a unei runde sunt extrem de multe. Într-o singură mână de Blackjack, te poți lovi de una dintre cele peste 7000 de combinații posibile. Unele plătesc mai bine, iar altele plătesc mai puțin.

Craps

Jocul de Craps este inima unui cazino. Dacă ești deranjat de strigătele unor jucători sau auzi că au fost câștigați foarte mulți bani la una dintre mesele live, este foarte probabil ca jocurile responsabile pentru asta să fie cele de Craps. Pariul Pass oferă jucătorilor o șansă incredibilă.

Marginea casei la jocul de Craps este de 0.42%, dar poate crește până la 1.41% dacă te aventurezi și la pariurile mai riscante. Pentru pariurile Dont Pass, marginea poate fi chiar și mai mică, de doar 0.40%. Jocul de Craps este cel mai corect din tot cazinoul.

Acest lucru este posibil datorită pariului Odds. Acesta oferă casei o margine de 0.00%. Jucătorul nu va avea niciodată șanse mai mari decât cazinoul, dar măcar se dă o luptă dreaptă pentru câștiguri.

Video Poker

Te-ai gândit vreodată că plățile pe care le poți realiza la Video Poker pot ajunge la 100.71%? Video Poker-ul este singurul joc în care jucătorul poate avea atât de mult noroc încât să aibă o margine mai mare decât cea a cazinoului. Evident, trebuie să găsești și jocul potrivit deoarece nu toate îți vor putea oferi aceste șanse. De exemplu, cel mai popular joc de Video Poker, Jacks or Better poate face plăți de până la 99.54%.

Jocul care te interesează este Deuces Wild. El este singurul care poate ajunge la 100.71%.

Concluzie

Acestea sunt jocurile din cazino care au potențial de a plăti cel mai bine într-o sesiune de joc. Alege corect și bine, dar fii atent și la gestiunea bugetului. Jocurile care au cel mai mare potențial sunt de cele mai multe ori cele la care te aștepți mai puțin. Jackpoturile istorice au fost câștigate la cazino și sloturi, dar sumele de bani pierdute la sloturi au fost atât de mari încât lupta pentru jackpot nici nu merită.

Actualitate