Actualitate Constanța

Județul, paralizat după codul roșu. 60 de localități din Constanța, în continuare fără curent, iar 45 fără apă potabilă

Scris de 
 pe data 
28 noiembrie, 2023

Efectele ninsorii și vijeliei de cod roșu de la sfârșitul săptămânii trecute încă îi afectează pe zeci de mii de constănțeni. Instituția Prefectului a anunțat că la 28 noiembrie 2023, ora 8.00, un total de 60 de localități de la nivelul județului Constanța nu au în continuare energie electrică, în totalitate sau parțial. De asemenea, în 45 dintre acestea nu a fost reluată furnizarea apei potabile.

În total, de mai bine de 48 de ore, 63.753 de abonați ai companiei Enel de pe raza județului nu beneficiază de alimentare cu energie electrică.

Localitățile afectate sunt următoarele:
23 August, Adamclisi, Agigea, Albeşti, Aliman, Amzacea, Băneasa, Basarabi, Castelu, Cerchezu, Cernavodă, Chirnogeni, Ciobanu, Ciocârlia, Cobadin, Cogealac, Comana, Corbu, Crucea, Cumpăna, Deleni, Dobromir, Dumbrăveni, Eforie Sud, Gârliciu, Ghindăreşti, Grădina, Hârșova, Horia, Independența, Ion Corvin, Istria, Limanu, Lipnița, Lumina, Mangalia, Medgidia, Mihai Viteazu, Mihail Kogalniceanu, Mircea Vodă, Năvodari, Negru Vodă, Nicolae Bălcescu, Oltina, Ostrov, Ovidiu (parțial), Pantelimon, Pecineaga, Peştera, Poarta Alba, Rasova, Săcele, Saligny, Seimeni, Siliştea, Târguşor, Topraisar, Tortoman, Tuzla, și Valu lui Traian.

De asemenea, instituția mai transmite că 17 trenuri au fost anulate (9 trenuri care trebuiau să ajungă în județul Constanța și 8 trenuri care trebuiau să plece din județul Constanța).

Actualitate