Conform anunțului oficial, sunt disponibile următoarele posturi:

3 posturi de asistenți medicali generaliști pentru Secția Clinică Gastroenterologie, 3 posturi de asistenți medicali generaliști pentru Secția Medicală 1, 1 post asistent de radiologie pentru Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală, 2 posturi de asistenți de laborator pentru Laboratorul de Analize Medicale de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 133, 1 post de asistent de laborator pr.

De asemenea, se fac angajări și pentru 1 post registrator medical pentru Laboratorul de Analize Medicale strada Ștefan cel Mare, nr. 133 și 1 post registrator medical pentru Secția Chirurgie Ortopedie Pediatrică.

Înscrierea la concursul de angajare presupune achitarea unei taxe de înscriere. Pentru posturile de asistenți, taxa este de 100 de lei și de 50 de lei pentru cei care vor să aplice pentru posturile de registrator.

Depunerea dosarelor de concurs se poate face până în data de 9 februarie 2021, la Registratura Spitalului Clinic Județean, b-dul Tomis, nr. 145.

Selecția dosarelor depuse se face până pe data de 11.02, ora 10.00, iar proba scrisă va avea loc în data de 15 februarie, ora 10.00, la sediul spitalului.

Interviul se va desfășura pe 18 februarie, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 23 februarie.

CLICK AICI pentru a vedea condițiile de înscriere pentru fiecare post în parte.

Bibliografia pentru concurs o găsiți la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, lângă Serviciul RUNOS.

(Visited 9.399 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.