Warning: Undefined array key "og_object" in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home3/constant/public_html/wp-content/plugins/cresta-social-share-counter-pro/class/cresta-share-gp.php on line 45
Lovitură pentru taximetrişti. Serviciul UBER este lansat şi la Constanţa
Constanța

Lovitură pentru taximetrişti. Serviciul UBER este lansat şi la Constanţa

Compania de ridesharing Uber transmite că începând din după-amiaza zilei de joi, 25 iunie, serviciul de transport este disponibil şi la Constanţa.

Scris de 
 pe data 
25 iunie, 2020

„Constanța este al șaselea oraș din România în care Uber este disponibil, după lansarea serviciului în București în 2015, urmată de extinderea rapidă către Cluj, Timișoara, Brașov și Iași.

La fel ca în celelalte orașe din România, șoferii parteneri din Constanța sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.“, au transmis reprezentanţii Uber.

În Constanța va fi folosit UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile și sigure și un timp de așteptare de doar câteva minute.

Pentru a folosi Uber, trebuie să descărcaţi aplicaţia pe telefonul mobil şi să creaţi un cont.

Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”. După ce aţi setat destinația, aplicația vă va arăta prețul călătoriei.

Urmăriţi statusul cursei și trimiteţi localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei.

Puteţi plăti numerar sau prin intermediul plății electronice.

La finalul cursei, oferiţi rating și feedback șoferului.

După finalizarea cursei, veţi primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul Uber veţi putea descărca factura fiscală.

Opțiunile generale de siguranță pentru pasageri disponibile în aplicația Uber includ accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia, modelul și numărul mașinii, alături de rating.

Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Uber a lansat o serie de măsuri și proceduri pentru siguranță și igienă, pentru a ajuta comunitățile locale să se deplaseze cu ușurință în perioada pandemiei. Atât șoferii, cât și pasagerii trebuie să poarte mască în timpul curselor și sunt rugați să confirme că au înțeles și că respectă regulile de sănătate și siguranță recomandate de organizațiile mondiale de sănătate.

În România, la fel ca în restul țărilor în care este prezent, Uber utilizează o tehnologie care verifică dacă șoferii poartă mască de protecție. Aceștia trebuie să-și facă un selfie înainte de a se conecta în aplicație.

De asemenea, Uber a oferit șoferilor produse dezinfectante și a instalat în mod gratuit panouri separatoare în majoritatea vehiculelor.

Aplicația le reamintește utilizatorilor să se spele pe mâini, să-și dezinfecteze mașinile și să țină geamurile deschise pentru a facilita ventilația în timpul curselor.

 

Actualitate