M-a bufnit râsul instantaneu, de la primul cadru. Muncitorii se luptau efectiv cu iarba și bălăriile crescute aproape cât statura unui om. Stimați conducători ai orașului, acolo nu erau lucrări de înfrumusețare, ci adevărate lupte cu natura, erau defrișări în toată regula. Acolo nu era spațiu verde, ci o junglă din care te așteptai oricând să apară vreo jivină.

Din imagini se văd ciulini crescuți la înălțimea unui om, se vede o iarbă deasă ce aproape îi înghite pe muncitori. Din păcate, lucrări de înfrumusețare în Constanța anului 2018 nu înseamnă amenajare de parcuri, spații verzi, însămânțare de gazon sau plantări de flori și copaci.

Vedem în imagini cum se face Constanța frumoasă. Nu pot să nu mă întreb unde au fost reprezentanții Primăriei până acum, de ce au permis să crească bălăriile aproape cât casa? De ce nu au tăiat iarba până acum? Mai ales că în apropiere este un loc de joacă pentru copii.

Acest filmuleț nu arată decât că în Constanța lucrurile se fac tot timpul cu întârziere și de mântuială, că actualul primar, aflat într-o profundă criză de imagine și de credibilitate, încearcă să stoarcă din piatră seacă orice fărâmă de notorietate.

 

(Visited 333 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.