Umor

Maidanez din Constanța, foarte pretențios cu locurile în care își face nevoile

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
5 martie, 2019

Mișu, un maidanez în vârstă de 6 ani, este probabil unul dintre cei mai selectivi câini fără stăpân din Constanța.

Spre deosebire de alți maidanezi din haita sa, numită Parizienii (n.r. – pentru că o tanti îi hrănește non-stop cu parizer), ce numără 9 masculi și 3 femele, Mișu nu își face nevoile pe unde apucă, acesta având locuri foarte bine stabilite.

Nu toată lumea este demnă de mizeria mea și, știi cum e, sunt și puțin timid și chiar nu-mi place să observ oameni care se holbează la mine în timp ce scot pe țeavă un numărul doi, dacă mă-nțelegi“, ne-a explicat Mișu.

Spre exemplu, Mișu susține că niciodată nu s-ar duce să facă treaba pe strada Ștefan cel Mare unde, după cum susține, „se c**ă toate javrele“. Maidanezul preferă locurile încărcate de cultură, cum ar fi în spatele Teatrului Național sau undeva într-un colț al clădirii TNOB „Oleg Danovski“.

Deși este de părere că parcurile sunt demodate, patrupedul nu ratează nicio ocazie de a-și lăsa amprenta și în apropierea City Park Mall. De asemenea, Mișu frecventează și zona din jurul Primăriei Constanța, unde spune că are o plăcere deosebită pentru că nimeni, dar absolut nimeni nu îl bagă în seamă. „E ca și când n-aș fi!“, se amuză câinele.

Însă Mișu susține că locul său preferat este și va rămâne întotdeauna malul mării, chiar la apus, când este liniște și își poate privi rahații cum sunt luați de valuri și duși departe în lume. „Este de-a dreptul emoționant. Ar trebui să încercați asta cel puțin o dată-n viață“, spune maidanezul.

 

Actualitate