Într-un interviu acordat postului de televiziune Antena Stars, mama lui Alexandru spune că cea mai plauzibilă variantă a dispariției este răpirea. Femeia nu crede că băiatul ei ar fi căzut în haznalele de la marginea satului deoarece nu ar fi putut să ajungă singur în acea zonă.

„Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Am strigat toată seara, peste tot“ spune femeia, cu ultima speranţă în voce.

Mama lui a povestit că Iulian şi sora lui au rămas în grija tatălui, pe care îl acuză că din cauza lui s-a întâmplat această nenorocire.

„Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi“, acuză femeia.    Ea a povestit reporterilor şi de faptul că Iulian s-a plâns unui coleg de faptul că mama vitregă îl bate şi că el s-a săturat.

„La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat“, a declarat femeia.

(Visited 4.316 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.