Printre lacrimi, Laura Bigudiu (32 de ani), din Constanța, povestește cum a fost dată afară dintr-un grup de mămici de pe Facebook, după ce a încercat și ea să fie în rând cu restul mămicilor și a postat o poză cu ce a primit copilul ei în ghetuțe.

„O ciocolată, atât a putut Nicolae anul ăsta“, suspină Laura. „Am văzut ce au postat celelate mămici și am zis să pun și eu o poză, că tare se mai bucurase ăsta mic al meu“.

Ce nu a realizat Laura este că în pozele celoralte mămici, copiii apar, practic, îngropați în dulciuri și tot felul de cadouri și că sunt ciutănei singuri la părinți care au și câte trei rânduri de ghetuțe pline ochi cu daruri.

La nici 5 minute după postarea fotografiei cu micuțul ei și cizmulițele sale luate cu un două numere mai mari, ca să-i vină și anii următori, Laura s-a trezit cu un val de comentarii în care era acuzată de rele tratamente asupra copilului.

„Cum sa-ti bati joc de propiul tau copil in halul asta?!?!! Ce fel de mama esti de vrei sa-l faci de ras cu ciocolata aia ieftina?!“

sau

„Sa vina kneva de la Protectia Kpilului sa mil salveze pe baiatul ala! Mise rupe enima va jur!!!!“

sau

“Zdreanto! Nu stiu pe ce sa apas aicea ca sati dau un scuipat ca doar asta meriti!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care Laura le-a primit la fotografia ei și pe care a apucat să le citească înainte de a fi dată afară de pe grup.

La momentul publicării acestei știri, competiția pe Facebook pentru titlul “Copilul cu cele mai multe cadouri și ghete pline ochi de Moș Nicolae” era în desfășurare. Mămicile care vor strânge cele mai multe like-uri și comentarii de apreciere se califică automat în cursa pentru „Cel mai prețios copil cu cei mai prețioși părinți și darurile de la Moș Crăciun“ din perioada Sărbătorilor. Succes!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 8.030 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.