În acest an, concursul „Şoriciul Anului“ 2018 îl are câştigător pe un constănţean destoinic, care a reuşit într-un an să obţină cel mai gros strat de şorici din România.

Selix Ftroe, de profesie bugetar, spune că secretul este să nu faci totul în Ajun, aşa cum se obişnuieşte la noi.

Ssmechelia e ssă bagi bine tot anul, că assa sunt ţele mai mali ssanse să obţi un sstlat glos de ssorici de calitate premium!“, ne-a declarat campionul.

Noul deţinător al trofeului „Cap de Porc Poleit cu Aur“ este mândru de realizarea sa şi spune că nu se aştepta să câştige, deoarece concurenţa a fost foarte puternică, cu participanţi buni din toată ţara.

Chiar şi organizatorii au fost luaţi prin surprindere.

A fost un an în care concurenţii au tras din geu pentru a obţine performanţe. Nu ne aşteptam ca în acest an trofeul să meargă la Constanţa, având în vedere că anul trecut judeţul Teleorman şi Bucureştiul pur şi simplu nu au avut concurenţă“, spune unul dintre organizatori.

O glorie a Constanţei, triplu campion naţional şi singurul deţinător al trofeului „Osânza de Aur“, Cicuşor Nonstantinescu, l-a felicitat pe Ftroe pentru performanţa sa şi se declară mândru.

Mi-a fost elev. Eu l-am învăţat tot ce ştie şi cum poţi obţine un şorici gros în aşa fel încât să se mire toţi şi să te scuipe lumea pe stradă ca să nu te deoache“, ne-a declarat Nonstantinescu, vizibil emoţionat.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.049 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.