Ani Drăghici este profesor și inspector pentru programe comunitare și integrare europeană în cadrul Inspectoratului Școlar Dolj. Pe 9 iulie, ea a postat pe pagina sa de socializare următorul mesaj: „Atunci când javrele latră despre tine… Aminteşte-le că le-ai dat să mănânce“. Mesajul a fost însoţit şi de un semn obscen: o mână cu degetul mijlociu ridicat.

Postarea a apărut imediat după ce presa locală a vorbit despre averea inspectorului şcolar.

„Pe primul loc în ceea ce priveşte veniturile se situează Ani Drăghici, inspector şcolar pentru programe comunitare şi integrare europeană de aproximativ opt ani. Conform declaraţiei de venituri, în 2020 Drăghici a avut venituri de 368.000 de lei, adică 75.876 de euro, realizate împreună cu soţul. O bună parte din bani provin din fonduri europene„, a scris Gazeta de Sud (gds.ro).

În articol este detaliat cum inspectorul școlar câștigă bani din 14 surse.

„Lucrează la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj ca inspector pentru programe comunitare şi integrare europeană, de aici încasând salariul de 70.035 lei.

Tot de la ISJ Dolj a luat, ca expert proiecte, încă 44.193 de lei. A fost expert proiect şi la CCD Olt, de unde a încasat 11.368 de lei, la care se mai adaugă un salariu de 16.368 de lei, tot ca expert proiect, de la Asociaţia Dominou Craiova, pe care a fondat-o.

A lucrat și ca formator la Asociaţia Centrul Metropolitan Resurse Umane CRUM, de unde a mai încasat suma de 1.000 de lei. Apoi a fost şi formator CCD Dolj, instituţie care îşi are sediul tot în clădirea ISJ Dolj, de unde a mai încasat 2.091 lei.

A fost şi la Liceul „Traian Vuia“, de unde a luat un salariu de 3.291 lei ca profesor şi expert proiecte. A trecut şi pe la Şcoala Gimnazială Podari, de unde a încasat 7.167 de lei ca profesor proiect ACCES.

La ANPCDEFP a fost multiplicator Helpdesk şi a mai adăugat la venit 3.847 de lei”, menţionează gds.ro.

Ani Drăghici a fost şi preşedinta centrului de evaluare unde s-au înregistrat cele mai grave erori în privinţa notelor obținute de elevi.

Postarea a strâns câteva zeci de aprecieri, iar mai mulţi profesori nu au ezitat să şi comenteze. „Corect!… Bravo!… Yes, boss!”. După ce a văzut că există și numeroase persoane care dezaprobă un astfel de comportament, Ani Drăghici a şters postarea.

 

(Visited 1.172 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.