În ultimele zile, sutele de sateliţi pentru internet gratuit lansaţi în orbită de miliardarul Elon Musk au fost văzuţi şi pe cerul Constanţei

Seara trecută, constănţenii care au ridicat privirea spre cer, au fost martorii unor mesaje speciale transmise printr-o poziţionare meseriaşă a sateliţilor.

Uimiţi, oamenii au putut citi pe cer cuvinte precum „STAŢI DREAQ ACASĂ“, „FĂGĂDĂU E NAŞPA“, „RAJA VARSĂ CĂ**T ÎN MARE“, „VAMA NU MAI E CE-A FOST“ sau „CÂND DESCHIDE LA CIN-CIN?“.

Miliardarul Elon Musk a prezentat scuze, mai ales pentru afirmaţia făcută despre primarul oraşului, spunând că era puţin fumat când apăsa pe butoane pentru orchestrarea sateliţilor.

„Îi sugerez domnului Musk să-şi vadă de treaba lui! Cu toate acestea, îl invit la Constanţa să vadă Sala Polivalentă, pieţele moderne şi renovate, bulevardele asfaltate sau, de ce nu, roata ca la Londra!“, ar fi transmis primarul Decebal Făgădău.

Constănţenii au fost încântaţi de spectacolul de pe cer, spunând că le-a amintit de luminiţele de Sărbători.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 909 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.