Actualitate

Mesajul din partea unei prietene a Cristinei Țopescu: „Nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveți decență”

Jurnalista Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. Un administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei, Diana Maria, a publicat un mesaj în care face apel la decență.

Scris de 
 pe data 
13 ianuarie, 2020

În cursul acestei seri (duminică, n.r.), în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată, care nu prezintă urme vizibile de violență”, au precizat reprezentanții Poliției Ilfov.

După ce decesul Cristinei Țopescu a fost făcut public, un administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei, Diana Maria, a publicat un mesaj în care face apel la decență și transmite publicului să nu creadă ”prostiile de la tv”, precizând că jurnalista nu s-a sinucis și va oferi mai multe detalii în curând.

Femeia mai spune că era prietenă cu Cristina Țopescu și că aceasta obișnuia de multe ori să nu răspundă la telefon cu săptămânile, însă acum a intrat în panică și a sunat la 112, în cele din urmă.

Fiți DECENȚI! Nu ați cunoscut-o! Am refuzat să furnizez informații hienelor când m-am dus să îi pun o lumânare, pentru că nimeni nu s-a gândit să îi ducă Lumină! Nu voi apărea în public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!”, este mesajul postat în dimineața de luni pe pagina oficială a jurnalistei.

Aceasta adaugă la final: ”Totul va fi public. DECENT. Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia să se întâmple când îi va veni ceasul”.

Născută pe 4 iulie 1960 la Oradea, Cristina Ţopescu a fost de mică atras de mirajul televiziunii. În perioada 1970-1979 a apărut în numeroase emisiuni de copii şi tineret, dupa care i-a fost interzis să mai intre o perioadă în TVR, din cauza dosarului familiei Ţopescu (tatăl său, comentatorul sportiv Cristian Ţopescu, căzuse în dizgraţia regimului comunist, iar mama era plecată în Germania).

Moştenind pasiunea pentru televiziune de la tatăl sau, Cristina Ţopescu a făcut carieră la pupitrul ştirilor, fiind ani buni crainică la Pro TV, după care a devenit imaginea jurnalului de la Prima TV, timp de 12 ani.

După alţi ani petrecuţi în studiourile Antenei 3, unde realiza emisiunea „Dincolo de ştiri”, Cristina Ţopescu spunea că se retrage din presă, dar a revenit cu o altă suită de interviuri, de data aceasta la Canal 33, unde prezintă „Interviuri (ne)convenţionale”.

 

Actualitate