Meteorologii Centrului Regional Dobrogea anunță că zilele următoare scad temperaturile și vin ninsorile.

Mai exact, de mâine vremea se va răci. Ziua va ploua slab, noaptea vor fi precipitații mixte la început, care apoi se vor transforma în ninsoare moderată, iar în cursul dimineții de miercuri este posibil ca stratul de zăpadă să ajungă la 10 – 15 cm.

În aceste condiții, la nivelul Primăriei Constanța a fost convocat Comandamentul de iarnă.

Potrivit viceprimarului Ionuț Rusu, Primăria Constanța este pregătită să intervină cu Atunci când situația o va impune, în municipiul Constanța se va interveni cu: Autospeciale cu lamă, autospeciale cu lamă, cisternă și sărăriță, încărcătoare frontale, Wole, autobasculante cu braț, containere de 16-20 mc pentru transportul zăpezii, freze de mici dimensiuni, ATV-uri cu lamă.

De asemenea, pentru oamenii străzii în această perioadă va fi deschis adăpostul din șoseaua Mangaliei, unde beneficiarii vor avea apă caldă și căldură, vor primi hrană și haine de schimb.

Toți locuitorii orașului, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon: Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/55.00.55; Dispecerat Serviciul Protecţie Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă şi Situaţii de Urgenţă – 0737552271; Direcția Generală Poliția Locală – 0241.484.205.

(Visited 3.318 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.