Potrivit proiectului de hotărâre, „Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean ediția 2018” urmează să se desfășoare în perioada 7-16 septembrie 2018, la Pavilionul Expozițional Constanța, evenimentul fiind organizat de Consiliul Județean Constanța și Centrul Cultural Județean „Teodor Burada”. Bugetul alocat pentru organizarea evenimentului este de 1.018.900 lei.

Președintele CJC, Horia Țuțuianu, spune că „Sărbătoarea Recoltei și Vinului Dobrogean” este un eveniment de tradiție al CJC, în cadrul căruia participă numeroși producători și procesatori din județ, încurajându-se astfel economia locală. „Sărbătoarea Recoltei și Vinului Dobrogean menține spiritul tradițiilor populare românești reprezentând datini și obiceiuri reprezentative din toate zonele țării. la eveniment vor fi prezenți meșteri populari, care prezintă datini și obiceiuri specifice regiunii din care provin”, spunea Horia Țuțuianu.

Evenimentul va consta în susținerea de programe artistice, spectacole de muzică populară, în timp ce în interiorul și în parcarea Pavilionului Expozițional se vor amenaja standuri de produse alimentare, legume și fructe.

Pentru promovarea acestui eveniment, CJC va aloca 100.000 de lei.

(Visited 464 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.