Am fost să-l vizitez, să îi fiu alături și am rămas șocată de condițiile de la etajul 1, Secția Medicală 2, din cadrul Spitalului Județean Constanța.

Doamna doctor care are grijă de tatăl meu este deosebită și corectă, însă asistentele nu au vrut nici măcar să stea de vorbă cu mine când le-am atras atenţia că trebuie schimbată branula. Ca să nu mai spun că pentru schimbarea cearșafului trebuie să le dai bani. Mizerie, dezinteres și lipsa de respect față de pacienți“, a scris cântăreața, în cursul zilei de marți, pe pagina ei de Facebook.

Într-un reportaj realizat cu camera ascunsă de Stirile Pro TV, se poate vedea cum oameni internați sau aflați în vizită la spital dădeau indicații despre cum se dau „atențiile“ în Spitalul Județean Constanța.

Cu asistenta şefă să vorbiţi cu ea şi să le lase vorbă în fiecare seară la fiecare schimb de tură la celelalte care intră să se ocupe de ea. Trebuie să-i daţi ceva la asistenta şefă!
– Un milion este ok?
– Vreo 50 de lei ceva. Îi băgaţi în buzunar ca să spună la fiecare tură să se ocupe de ea.

Click AICI petru a viziona reportajul.

Ca urmare a scandalului creat, conducerea spitalului a deschis o anchetă internă.

Ne-am simţit obligaţi să ne sesizăm şi să facem o anchetă internă să vedem despre ce este vorba. Am solicitat puncte de vedere şi ale medicului şef de secţie şi m-am simţit obligat şi eu, personal, să vorbesc şi cu pacientul despre care este vorba, care pacient mi-a spus că nu există o astfel de situaţie. Deci dânsul nu a reclamat nimic şi nu are nimic de reclamat!”, a declarat directorul medical al unității, Bogdan Obadă.

 

(Visited 1.395 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.