Umor

Miracol în Spitalul Județean. Cardiologul Ion Vicoboală-Plecicutrei a vindecat un pacient fără să îl consulte

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
7 noiembrie, 2023

Viorel Totcrăpi, în vârstă de 54 de ani, din comuna Cumpăna s-a internat acum o săptămână în Spitalul Județean cu probleme cardiologice grave, iar astăzi a fost externat fiind declarat complet vindecat.

Bărbatul spune că s-a întâmplat un miracol în cazul său deoarece în cele 7 zile de spitalizare nu a fost consultat nici măcar o singură dată.

„O asistentă mi-a spus că de mine se ocupă domnul profesor doctor Ion Vicoboală-Plecicutrei, dar nu am avut onoarea să îl cunosc. Astăzi mi s-a spus că sunt vindecat și că trebuie să plec acasă. Este un miracol, recunosc, m-am făcut bine fără să mi se dea nicio pastilă. Mulțumesc echipei medicale, profesioniști adevărați”, a declarat Viorel la externare.

Potrivit fișei medicale, pacientul a suferit o formă clasică de chitrosificare a inimii, fiind nevoie doar de o doză mare de indiferență pentru ca acesta să realizeze că dacă este lefter nu își poate permite să fie bolnav.

Viorel Totcrăpi a fost totodată programat să efectueze un RMN și o electrocardiogramă decontate prin Casa Județeană de Sănătate, primul loc disponibil fiind în februarie 2036.

Actualitate