O mizerie propagandistică, toată această țară știind foarte bine că cea huiduită a fost Gabriela Firea, lider PSD și primar al Capitalei, cea care a încercat să căpușeze performanța și succesul Simonei Halep pentru notorietate politică.

Mai mult de-atât, PSD Constanța publică în același colaj o poză cu Simona Halep cu ochii înlăcrimați, iar alături de ea o poză de la mitingul PSD de sâmbătă seara, inducând ideea că aceia sunt adevărații români care au aplaudat-o pe campioană. Este clar că în disperarea de a-i șterge fundul iritat al Gabrielei Firea, PSD calcă în picioare imaginea și performanța unei mari campioane, pe care o aruncă în troaca plină cu lături a partidului.

Iar PSD Constanța nu putea face excepție, fiind printre primele organizații ale PSD din țară care au preluat această postare și au publicat-o pe Facebook. Tocmai la Constanța, acasă la Simona Halep. Obedientul Felix Stroe nu a putut rata astfel ocazia de a mai face o plecăciune la picioarele infractorului Dragnea, căruia îi pupă tălpile cu orice ocazie în disperarea lui măruntă de a se agăța cu orice preț de scaunul de lider al pesediștilor constănțeni.

(Visited 1.028 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.