Astfel, pe întreaga perioadă a stării de urgență, vârstnicii nevoiași cu venituri de până la 1.500 lei, vor primi la fiecare 5 zile un pachet de alimente direct acasă la ei. Pachetul va conține printre altele orez, paste, zacuscă, dulceață, fasole, ulei, legume asortate de Topoloveni, salata de vinete, borcan de murături, biscuiti, zahar, pateuri, cartofi, ceapă, morcovi.

Anunțul a fost făcut de europarlamentarul Rareș Bogdan, care a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care laudă gestul afaceristului constănțean.

„Un gest mare facut de un alt prieten al meu, 70 de tone de produse alimentare impartite la 15.000 de pensionari cu venituri de pana 1.500 de lei, sunt duse pana la usa oamenilor in orasul Constanta si judet incepand de astazi.

VEZI AICI UNDE SE POT PROGRAMA PENSIONARII PENTRU A PRIMI PACHETELE CU ALIMENTE

Urmeaza doua tiruri de cartofi, ceapa, morcovi. Gestul se va permanentiza pe toata durata starii de urgenta, astfel incat la 4/5 zile pensionarii constanteni sa primeasca un pachet cu alimente de baza. Gestul apartine omului de afaceri Mohamed Murad, proprietarul lantului hotelier Phoenicia si a fabricii “Mandi” din Topoloveni.

Oamenii vor primi: Orez, Paste, zacusca, dulceata, fasole, ulei, legume asortate de Topoloveni, salata de vinete, borcan de muraruri, biscuiti, zahar, pateuri. Urmeaza doua tiruri de cartofi, ceapa, morcovi. Felicitari MOHA, esti mai roman decat multi romani. Multumim!”, a scrie Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

(Visited 84.818 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.