Constanța

Munți de moloz în intersecția de la Casa de Cultură. USR: Am depus o sesizare către Garda de Mediu

Scris de 
 pe data 
13 iulie, 2023

De câteva zile, în intersecția de la Casa de Cultură au apărut mai multe mormane de deșeuri abandonate, rezultate în urma lucrărilor efectuate în zonă. Senatorul USR Constanța, Remus Negoi a anunțat că a depus o sesizare către Garda de Mediu pentru a fi luate măsuri.

„Ca și când nu era suficient că tone de praf sunt inhalate zilnic de constănțeni, traficul este un haos total și mii de mașini ajung în service-uri din cauza decopertărilor făcute în bătaie de joc, intersecția este acum „decorată“ cu munți de moloz“, au transmis cei de la USR Constanța.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Senatoru Remus Negoi spune că sesizarea către Garda de Mediu a fost depusă în cursul zilei de miercuri, 12 iulie.

„Pur și simplu nu mai există nicio jenă față de constănțeni. Mormanele de deșeuri sunt lăsate să troneze de câteva zile în mijlocul intersecției și nimeni nu face nimic! După atâta timp în care a răscolit orașul în cel mai dezastruos mod posibil, primarul Chițac nu a găsit o soluție pentru depozitarea molozului? Cât de incompetent să fii? În cursul zilei de miercuri, 12 iulie, am depus o sesizare către Garda de Mediu și sperăm că se va interveni cât mai rapid.“

Video: 13 iulie, ora 9.15.

Actualitate